(Artiklen indeholder reklamelinks)

Powerbank – En smart oplader til mobilen.

Hvem har ikke prøvet at stå i byen med sin mobil, og skulle sende en besked og så opdage at telefonen var løbet tør for strøm? Glem alt om det – Der er nu en mulighed der kan løse dette problem og som ikke koster det helt store.

Berømt batterienhed kan redde dig
Mange elektronikshops har impoteret de efterhånden så berømte transportable batterier. De kaldes powerbanks og er et batteri der med et specielt fremstillet kredsløb kan styre det enkelte power flow ved at lagrer elektrisk energi, så det kan oplade en mobil enhed, mens man sidder i bussen eller er på vej på vej til arbejde. Power banks er blevet mere og mere populære, da de forlænger batterilevetiden på vores elskede gadgets.

Passer til næsten alle enheder
Næsten alle USB-ladet enheder, så som kameraer, små transportable højtalere, GPS-systemer, MP3-afspillere, iphones og smartphones samt GoPro-kameraer kan bruge en sådan strømkilde.

Vær dog opmærksom på at ikke alle power banks fungerer til høj-kapacitet opladninger, som eksempelvis opladning af iPads, her skal man søge råd i instruktionsbogen til den ønskede strømkilde. For forsøger man at oplade sin smartphone fra en strømbank med en 2 ampere udgang, kan det resultere i beskadigelse af det interne kredsløb. Og dette er som regel ikke er dækket af garantien.

Find den rigtige strømkilde
Har du et specifikt behov eller er du i tvivl om din kommende powerbank kan klare det, kan du med garanti finde det perfekte produkt hos powerbanken.dk – De har vi nemlig et bredt udvalg i power banks, som dækker langt de fleste behov.

Husk at det eneste krav til en sådan strømkilde er, at det er nødvendigt at den lades op inden man skal bruge den igen.