(Artiklen indeholder reklamelinks)

Kom med i det globale kunstfællesskab

Med Artmoney-ideen kommer du med i et globalt kunstfællesskab og kan bruge din billedkunst som en regulær betalings­form. Ideen bag artmoney, er et lille unika-værk der måler 12×18 cm og holder en fastlagt kurs på kr. 200 for tid og evighed.

For købere af de små kunstværker er der flere plusser, bl.a. får man et lille originalt maleri af sin ynglingskunstner, man får mulighed for at kunne sælge det igen til samme pris som man har givet for det, man kan gå ned til sin damefrisør og betale noget at sin regning, hvis frisøren er tilmeldt Artmoney. Det hele er for at fremme kunsten og glæden ved det lille kunstværk.

Der er flere muligheder hvor man, både som kunstner og køber har fordele. Artmoney-portalen hjælper din kunst afsted som en salgsplatform og arrangerer flere udstillinger og formidling. Portalen udvides konstant både med butikker, forretninger og kunstnere. Deltagelse er ganske enkelt for både bruger og kunstner.

Lars Christian Kræmmer fik ideen

Artmoney blev grundlagt i 1997 efter en ide af kunstneren Lars Christian Kræmmer. Han er stadig primus motor bag projektet og er særdeles aktiv med mange udstillinger i hans eget galleri og hos andre udstillingsmuligheder.

Hvis man ønsker at deltage som kunstner, er beløbet for en udøvende kunstner er 365,00 plus moms, altså kun 1,25 pr. dag med moms og her får man adgang til egen portalside og et meget værdifuld kunstfællesskab med andre udøvende kunstnere. Det koster intet at deltage som shop eller butik og man kan selv vælge hvor meget af prisen, på sit produkt der kan udgøre artmoney beløbet (det kan være fra 1% til fuld betaling med artmoney).