(Artiklen indeholder reklamelinks)

Gratis hjemmeside med eget input

– Der er i dag noget nemmere at lave sin egen hjemmeside. Er du iværksætter og ikke ønsker din startkapital skal ædes op af et webbureau, der bygger en hjemmeside for dig, så kommer her et godt råd, som tusindvis har fulgt før dig – med succes.

Du kan nemt gøre det selv

Skal du bruge en hjemmeside for at vise verden om dine eventyr, dine kæledyr, hunde og katte, eller skal din amatørfiskerforening på nettet, med begivenhederne fra den sidste fisketur? Så kan du nu nemt komme i gang med en helt gratis hjemmeside, der kan afspejle dine ønsker, med billeder, tekst og videoer.

Få dit eget websted på nettet, helt uden at bruge penge

Når man selv laver det hele, kan du spare mange penge. Det du skal bruge er gode lange tekster, billeder eller videoer af det du vil have med på hjemmesiden. Indholdet er vigtig for dine læsere og det skal underbygges af billeder af dit budskab.

Denne lille artikel vil gerne slå et slag for den danske version af Bricksite. Det er nok det bedste værktøj i danmark til at bygge en gratis hjemmesider i. Alle sites der bygges med deres værktøj får den den nyeste teknologi tilført og alt inklusiv. Eksempel får du domæne, mail, fri plads og ikke mindst kan du få en fantastisk dansk support og kundeservice.

Har du mod på at komme i gang, skal du besøge Bricksite på dette link og her kan du se alle de muligheder, du får til din nye hjemmeside.

Der er naturligvis alternativer som tilbyder samme produkter, uden at du skal bruge kreditkortet for meget. Der er et tilsvarende produkt ved navn Wix, der også er et hjemmeside bygge værktøj. Det er nemt at bruge og meget populær i USA.

Gratis billeder til din gratis hjemmeside

Skal du bruge nogle ekstra billeder på din hjemmeside, kan du bruge Pixabay. Her opretter du en gratis konto og derefter kan du bruge deres billeder (husk at læse deres regler).

Held og lykke med din nye hjemmeside.